Llandeta
Ingredients per a 4 persones: 1/2 kg. rap. 1/4 kg. verat. 1/4 kg. sorell. 1/4 kg. escórpora. 1/4kg. rata. 1/4 kg. galeres. 150 gr. col. 4 creïlles xicotetes. 400 gr.arròs. 2 nyores. 4 grans d'all. Safrà. Oli. Sal. Preparació Sofregir...
Cruet de Peix
Ingredients per a 4 persones: 1 Kg de peix variat (rap, corbina, roger, llucet, verat, etc…). 1 litre de caldo de peix elaborat amb morralla, quant mes variada millor. 12 cloïsses. 1 ceba mitjana. 4 creïlles mitjanes. 1 tomaca mitjana madura. 3 grans...
All i oli
Ingredients 3 alls. Rovell d'un ou. 250 cc d'oli d'oliva verge extra. Vinagre o llima. Sal. Preparació – Piquem els alls en un morter. – Quan estiguen picats els alls, afegim el rovell d'un ou (a temperatura ambient) i una mica de...
Arròs a banda
Ingredients Ingredients per a 4 persones: 400 gr. d'arròs. 400 gr. de rap. 1 gallina de mar. 1 cap de rap. 8 gambes. 8 llagostins. 12 cloïsses. 1 ceba. 4 tomaques. 1 gotet d'oli. 3 grans d'all. Llorer. Timó. Julivert. Fenoll sec. Safrà. Sal. Pebre....