Ingredients

 

per a 4 persones:

  • 1/2 kg. rap.
  • 1/4 kg. verat.
  • 1/4 kg. sorell.
  • 1/4 kg. escórpora.
  • 1/4kg. rata.
  • 1/4 kg. galeres.
  • 150 gr. col.
  • 4 creïlles xicotetes.
  • 400 gr.arròs.
  • 2 nyores.
  • 4 grans d’all.
  • Safrà.
  • Oli.
  • Sal.

 

Preparació

 

Sofregir la nyora i picar-la en un morter amb els grans d’all. Afegir una mica de sal. Sofregir la col i la creïlla en el mateix oli i afegir el majado de nyora. A continuació se li tira l’aigua necessària i se li deixa coure uns 10 minuts. Seguidament s’incorpora el peix per ordre de textura i de duresa. Agregar el safrà, deixar coure el peix i durant 10-12 minuts i colar el caldo. Rectificar de sal. A part en una casserola se sofrig l’arròs en una mica d’oli i s’afig el caldo del peix. Deixar coure 18 minuts i apagar el foc.