Ingredients
per a 4 persones:
- 1/2 kg. rap.
- 1/4 kg. verat.
- 1/4 kg. sorell.
- 1/4 kg. escórpora.
- 1/4kg. rata.
- 1/4 kg. galeres.
- 150 gr. col.
- 4 creïlles xicotetes.
- 400 gr.arròs.
- 2 nyores.
- 4 grans d’all.
- Safrà.
- Oli.
- Sal.
Preparació
Sofregir la nyora i picar-la en un morter amb els grans d’all. Afegir una mica de sal. Sofregir la col i la creïlla en el mateix oli i afegir el majado de nyora. A continuació se li tira l’aigua necessària i se li deixa coure uns 10 minuts. Seguidament s’incorpora el peix per ordre de textura i de duresa. Agregar el safrà, deixar coure el peix i durant 10-12 minuts i colar el caldo. Rectificar de sal. A part en una casserola se sofrig l’arròs en una mica d’oli i s’afig el caldo del peix. Deixar coure 18 minuts i apagar el foc.